Celebs

Zo reageert Prins Harry wanneer kleuter aan het haar van Meghan Markle trekt

Print
Zo reageert Prins Harry wanneer kleuter aan het haar van Meghan Markle trekt

Foto: Photo News

Tijdens hun bezoek aan Croke Park in Dublin op woensdag trad prins Harry als redder in nood op toen een ondeugende kleuter aan het haar van Meghan Markle trok. De driejarige Walter Kieran werd door de prins op een speelse manier tot de orde geroepen en zorgde zo voor vertederende foto's die nogmaals benadrukten hoe dol het koppel is op kinderen.

Hun tweedaagse blitzbezoek aan Dublin ging sowieso al niet onopgemerkt voorbij, maar een driejarige kleuter zorgde ervoor dat hun uitje naar Croke Park massaal door de internationale pers geregistreerd werd. De ondeugende Walter Kieran stak zijn fascinatie voor de hertogin immers niet onder stoelen of banken, hij probeerde meermaals haar gezicht aan te raken en trok daarbij zelfs zachtjes aan haar haren.

Prins Harry, die alles subtiel in de gaten hield, riep daarop de deugniet tot de orde en vertelde hem op een speelse manier dat hij dat niet mocht doen. Het standje dat de peuter kreeg, zorgde voor vertederende foto's die meteen duidelijk maakten dat het koppel echt dol is op kinderen.

Niet te missen