Altijd al gedroomd van een avontuurtje met Matteo Simoni? Dan krijgt u dinsdag de kans van uw leven

Print
Altijd al gedroomd van een avontuurtje met Matteo Simoni? Dan krijgt u dinsdag de kans van uw leven

Vrouwen die dromen van een stomend moment met Matteo Simoni krijgen hun kans. Voor de tweede serie van “Callboys” worden figuranten gezocht voor een seksscène met callboy Devon. Jazeker, dat is Matteo Simoni.

De opnames voor het tweede seizoen van ‘Callboys’ zijn gestart. De eerste reeks over het wel en wee van vier gigolo’s was dé tv-hit van 2016. Dat callboy Devon, de rol van Matteo Simoni, vaak niet veel meer droeg dan een witte slip, hielp zeker mee.

Ook voor de tweede serie voert Jan Eelen de regie. Over de inhoud schrijft de site figuratie.be: “In dit seizoen horen de Callboys voor het eerst sinds lang nog eens goed nieuws, terwijl Jeremy Vleugels, tweelingbroer van wijlen Jay, volop zijn plaats zoekt in de groep.”

Altijd al gedroomd van een avontuurtje met Matteo Simoni? Dan krijgt u dinsdag de kans van uw leven

Figuratie.be is een site die figuranten zoekt voor tv-programma’s en films. Normaal zijn figuranten niet veel meer dan beeldvulling. Maar voor “Callboys 2” is het spannender. Op figuratie.be staan twee oproepen voor vrouwen tussen 34 en 55 jaar. De eerste is voor een vrouw die klant is van Devon. Callboys-fans weten het dan wel: Devon is Devon Macharis of Matteo Simoni. De knapste van de vier Callboys - en eigenlijk van heel het land.

“Seksscène”

De tweede oproep is voor een klant van Devon en Jeremy. Die Jeremy is een nieuw personages. Hij is de tweelingbroer van wijlen Jay Vleugels en daagde helemaal op het einde van de eerste reeks op, net te laat om afscheid te nemen van Jay. Voor een scène met Devon en Jeremy (Rik Verheye) wordt een vrouw tussen 34 en 55 jaar gezocht. Bij deze oproep staat uitdrukkelijk “seksscène”.

Over wat die scène juist inhoudt, is regisseur Jan Eelen vaag aan de telefoon : “Sorry maar we zitten momenteel volop in opnames. Die figurantenscènes worden opgenomen in een hotel. Ik kan voor de vuist weg niet zeggen wat er juist gebeurt in die scènes. Maar het is voor “Callboys” . Dan weet je al ongeveer waarover het gaat.”

100 euro

De opnames zijn volgende week dinsdag tussen 9u.30 en 13u. Het gaat om “edelfiguratie”, dan kom je duidelijk of close-up in beeld. Dat betaalt beter: 100 euro. Dus: filmseks met Matteo Simoni en er nog voor betaald worden ook.