Beauty

Poseren met 'Barbievoeten' is de nieuwste trend op Instagram

Print
Poseren met 'Barbievoeten' is de nieuwste trend op Instagram

Foto: Instagram

Bella Hadid doet het, net als Kendall Jenner en Kourtney Kardashian: de 'Barbievoeten' zijn overal op Instagram. Het gaat om een pose waarbij je enkel met je tenen de grond raakt, waardoor je langer lijkt op de foto.

Hoe zie je er op een foto zo lang mogelijk uit zonder hoge hakken - want die zien er enkel op het podium van een missverkezing niet vreemd uit onder een badpak of bikini.  Wel, je strekt je benen uit en gaat op de toppen van je tenen staan. Zo word je niet alleen echt enkele centimeters groter, het ziet er op foto ook een pak indrukwekkender uit omdat je benen langer en slanker lijken.

Lees ook: Sterren lijken strakker dankzij de 'migraine pose' op Instagram

De pose is zo vaak te zien op Instagram dat ze een naam meekreeg: de 'Barbievoeten'. De voeten van de bekende pop zijn namelijk voorgevormd om hakken te dragen en zijn dus altijd geplooid op deze onrealistische manier. Onder meer model Romee Strijd, model Kendall Jenner, realityster Kourtney Kardashian, model Bella Hadid en 'Pretty Little Liars'-actrice Shay Mitchell hebben al dergelijke foto's gepost, zowel rechtstaand als al zittend. 

 

??????

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

 

kamp kourtndall

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

 

 

Back to Life ??????

Een bericht gedeeld door ?? (@bellahadid) op

 

 

??

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

 

Niet te missen