Neos Hasselt een dag op Flanders Nippon Golf Club

Print

Foto: Willy Vanlessen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Neos Hasselt bracht op 28 juni een dag door op de Flanders Nippon Golf Club in Hasselt.

Het aantal leden dat hiervan wou deel uitmaken was verrassend hoog, want er hadden zich niet minder dan 74 leden ingeschreven, voor wat een ontspannende en zonnige dag zou worden. Een deel van de aanwezigen ging voor een golfinitiatie, een deel voor een korte wandeling en een deel verzamelde op het terras onder het genot van een drankje en uitzicht op hole 18.

Een 19-tal leden namen deel aan een golf-initiatie onder de kundige leiding van onze golf-pro Blair Dempsey. Deze sportieve leden wilden zelf wel eens ervaren hoe leuk golf is, maar zij hadden ook snel begrepen dat je toch meerdere lessen en veel oefening nodig hebt om het golfspel onder de knie te krijgen. Op de 'Driving Range' werden de eerste lessen aandachtig gevolgd en werden de eerste golf-swings door misschien toekomstige “top-golfers” uitgevoerd. Nadien werd de golf-initiatie afgesloten met een wedstrijdje 'putten' op de putting green, onder leiding van Lucien Scheepers en Captain Raymond Hendriks.

Nadat ook onze wandelaars na hun rondje tussen de fairways en holes op het golfterrein weer aangekomen waren bij het Clubhuis, werden de eerste 3 winnaars van het putten gehuldigd.

Als afsluiting van deze mooie dag op de Flanders-Nippon Golf Club, genoten alle aanwezige leden van het lekkere buffet en een drankje, waarna iedereen na weer een mooie dag onder Neos-Hasselt vrienden, tevreden huiswaarts keerde.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio