Celebs

Meghan Markle en prins Harry bedanken hun gasten met lieve kaartjes

Print
Meghan Markle en prins Harry bedanken hun gasten met lieve kaartjes

Foto: Isopix

Hun huwelijksfeest is alweer geleden van 19 mei, maar prins Harry en Meghan Markle zijn al die mensen die hen kaartjes vol gelukwensen hebben gestuurd zeker niet vergeten. Zij mochten op hun beurt zelf een kaartje van het pasgetrouwde stel in hun brievenbus verwachten. Binnenin staan enkele lieve woorden van bedanking.

Prins Harry en Meghan Markle wilden de bevolking en hun fans zo veel mogelijk betrekken bij hun huwelijk. Niet alleen maakten ze een tochtje met de koets door het volk, nu enkele maanden later hebben ze ook hun bedankingskaartjes uitgestuurd. Iedereen die hen zijn gelukwensen heeft gestuurd, mag er eentje in de bus verwachten. Het gaat om een zwart-witfoto van hen samen met daarbij een liefdevolle boodschap.

"De Duke en Duchess of Sussex zijn overweldigd door alle enorm hartelijke kaartjes en brieven die ze hebben ontvangen ter gelegenheid van hun huwelijk en ze zijn er zo door geraakt dat ze de moeite hebben genomen om je terug te schrijven", klinkt het. "Het was echt heel attent van je en het wordt zeer gewaardeerd door Hunne Koninklijke Hoogheden, die je hun allerbeste wensen toesturen."

 

TRH The Duke and Duchess of Sussex Wedding 2018 #royalmail #royalletter #royalreply

Een bericht gedeeld door Royal Letters (@lettersroyal) op

 

Niet te missen