Inner Wheel op de zondagsmarkt voor Levensloop

Print

Centrum

Genk - De zondagsmarkt in Genk is onder een goed gesternte gestart. Mooi weer, veel verkoopsstanden, nog veel meer volk en een aangename sfeer. De Genkse damesserviceclub Inner Wheel was voor het tweede jaar op rij present met een bijzondere verkoopstand. Die bracht meer dan 1.600 euro op, een opbrengst die integraal naar goede doelen gaat.

Inner Wheel was de voorbije jaren een van de erg actieve deelnemers aan Levensloop. Vorig jaar nog brachten ze 28.000 euro in voor de strijd tegen kanker. Zo'n bedrag verzamel je niet in een twee drie, daar zijn meerdere acties voor nodig. Een van die acties is de tweedehandskledingstand die de serviceclub uitbaat op de twee eerste dagen van de zondagsmarkt.

Ook dit jaar doken de leden in hun kleerkast en in die van hun vriendinnen en zochtenze  een hoop bruikbare kledingsstukken bij elkaar om te verkopen. Deze kledij wordt op de zondagsmarkt verkocht: jassen voor vijf euro, andere stukken voor twee euro en vanaf 11 uur alles in de uitverkoop voor 1 euro. De opbrengst vormt een eerste stukje van de som die de club in oktober aan Levensloop wil schenken.

De eerste zondag werd al meteen een voltreffer en sloot af met een opbrengst van 1.650 euro. Voorzitter Els Schreurs en haar team zijn bijzonder fier op deze prestatie. Volgende zondag tekenen de dames voor de tweede keer present. Wat dan niet verkocht raakt, wordt geschonken aan de Vincentiuswerking.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio