Best Kept Secret Festival wijzigt datum drie weken na start ticketverkoop

Best Kept Secret Festival wijzigt datum drie weken na start ticketverkoop

Foto: BELGAIMAGE

Begin juni kondigde de organisatie van Best Kept Secret Festival aan dat het festival in 2019 zou plaatsvinden in het Pinksterweekend. Zo zouden de feestvierders de dag erna nog kunnen uitrusten. Het enige probleem: op diezelfde dagen vindt ook Pinkpop plaats.

Enkele dagen na de aankondiging gingen de tickets voor volgend jaar al in verkoop, maar nu lijken de plannen toch veranderd. “Na uitvoerig overleg hebben we besloten om Best Kept Secret volgend jaar een week eerder te laten plaatsvinden, en wel van 31 mei tot en met 2 juni 2019”, schrijft de organisatie op sociale media. “Hadden we dit niet drie weken geleden kunnen weten, toen we de data aankondigden? Wellicht, maar op basis van extra informatie en nieuwe inzichten hebben we besloten dat we een weekend eerder een nog beter festival kunnen neerzetten. We gaan voor het best mogelijke weekend op alle vlakken, dus daarom hebben we besloten te verhuizen.”

Wie al tickets kocht, kan deze gewoon gebruiken op de nieuwe datum. Wie er door de datumwijziging niet meer kan bij zijn, krijgt een e-mail met instructies om zijn geld terug te krijgen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio