Celebs

Deborah Leemans krabbelt overeind na ‘Temptation’: “Dankzij psychologische hulp ben ik er weer bovenop”

Print
Deborah Leemans krabbelt overeind na ‘Temptation’: “Dankzij psychologische hulp ben ik er weer bovenop”

Als er iemand een woelige periode heeft meegemaakt in ‘Temptation Island’, dan is het Deborah Leemans wel. Het psychologische spel heeft zo zijn sporen achtergelaten. “Ik heb heel diep gezeten”, vertelt de 26-jarige, die tijdens haar kampvuurmomenten te zien kreeg hoe haar hondstrouwe Tim plots als een blok voor verleidster Cherish viel. In een interview in Story legt ze uit hoe ze langzaamaan opnieuw op haar pootjes terechtkomt.

Vooral de periode tussen de opnames en de uitzendingen waren heel zwaar voor Deborah. “Ik kon mijn verdriet met niemand delen, want de buitenwereld mocht nog niet weten wat er gebeurd was. Toen ik de beelden op tv zag, ben ik helemaal gebroken”, vertelt ze openhartig aan Story.

Maar toen die pijnlijke momenten achter de rug waren, kreeg ze plots steun uit allerlei onverwachte hoeken. “Zelfs Tanja Dexters en An Lemmens lieten hun steun blijken. Ik kreeg ook berichten van jongeren die hetzelfde hadden meegemaakt. Het deed deugd te weten dat ik niet alleen ben, maar ik geef mezelf van alles de schuld en voelde me heel onzeker. Dankzij psychologische hulp ben ik er nu weer bovenop.”

Niet te missen