Bye Bye Schoolparty in Sint Franciscuscollege

Print

Berkenbos

Heusden-Zolder - Vrijdag 29 juni om 10 uur en de laatste schooldag bij SFC en dan weet je dat het feestje kan starten.

Prachtig weer en de schoolband en DJ mochten voor de opening zorgen en dan de worden de kampioenen van het afgelopen schooljaar gehuldigd, de trofee voor beste sportfiguur SFC 2018 was voor Kiara Gijbels

De leraars deden een speciaal pakje aan en zo werden dansjes gedaan tussen de leerlingen. Omstreeks 10u30 stond het optreden van breakdance sensatie The Legacy Leaque, die op het WK in Antwerpen meedoen, op het programma. Om 10u50 was het aan Freestyle en pannaspecialist Nelson De Kok om zijn kunstjes te tonen.

Maar het feestje bij SFC gaat nog verder want de BMX-sensatie Gilles Van De Sompel (Finale Belgiums Got Talent) toonde nog halsbrekende toeren.

Directeur Universalis (wie is de handigste directeur, de homo universalis bij Iedereen Beroemd) was een complete verrassing, want dit werd gewonnen door directeur Eddy Willems. En zo kwamen we iets dichter bij het moment waarop iedereen had gewacht: "Wij koelen de directie af". Iedere leerling kreeg een spuitbus met 1 liter water en mocht het gevecht aangaan met de directie en leraren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio