Cursisten behalen diploma bij Qrios campus de helix

Print
Maasmechelen - Meer dan 30 cursisten van het volwassenenonderwijs van Qrios campus de helix behaalden op het einde van het schooljaar een diploma van HBO5 Boekhouden of van Tweedekansonderwijs. De proclamatie die plaatsvond in de prachtige trappenhal van campus de helix werd een feestelijke gebeurtenis.

Zowel de afgestudeerden van het Hoger Beroepsonderwijs Boekhouden als deze van Tweedekansonderwijs ontvingen hun diploma. In het Tweedekansonderwijs waren er afgestudeerden in de secundair onderwijsrichtingen ICT & administratie, secretariaatsmedewerker, boekhoudkundig bediende, polyvalent verkoper en toeristisch receptionist. Bovendien behaalden ook cursisten van de technische opleiding meubelmaker hun certificaat.

De afgestudeerde volwassenen zijn het ultieme bewijs dat levenslang leren, al dan niet in combinatie met werken, een haalbare kaart is. Iedereen begon aan de opleiding met een eigen toekomstperspectief. Ze opent nieuwe deuren en helpt om een leuke job te vinden, promotie te maken, verder te studeren of de eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Zowel campusmanager Els Alenteyns als schepen van onderwijs Mustafa Uzun waren trots op de resultaten die de cursisten behaalden. Na de officiële proclamatie genoten de cursisten van een hapje en een drankje, samen met hun familie en leerkrachten.

Informatie over alle opleidingen tijdens de infohappening op zaterdag 25 augustus van 10 tot 15 uur en tijdens de infoavond TKO op donderdag 6 september van 17 tot 20 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio