Celebs

Kanye West geniet iets te veel van het optreden van Rihanna

Print
Kanye West geniet iets te veel van het optreden van Rihanna

Kanye West Foto: Photo News

Een man die een knappe vrouw aankijkt, het gebeurt de beste echtgenoot wel eens. Zo ook Kanye West, die duidelijk onder de indruk was van het sexy optreden van Rihanna.

Realityster Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West zakten afgelopen week af naar een optreden van Rihanna. Kim was net een Snapchat video aan het maken toen ze tijdens het optreden haar echtgenoot in het vizier kreeg. Op het filmpje, dat kort daarna werd afgebroken door Kim, is Kanye te zien die met een ietwat verlekkerde blik Rihanna naar Rihanna staart.

Kim kijkt even naar het podium terwijl Kanye dromerig de telefoon ontwijkt: zijn zicht mag nu eenmaal niet geblokkeerd worden. Kim werpt haar echtgenoot nog een glimlach toe, steekt de telefoon weg en baant zich een weg naar het podium.

En nochtans als er een iemand weet hoe je verleidelijk kan dansen of poseren, is het Kim Kardashian wel. De realityster postte meer dan een pittige foto van zichzelf op sociale media. Ondanks de aankondiging dat ze ermee zou ophouden, dook er eerder deze week alweer een kiekje op in lingerie.

Niet te missen