Kaullle viert dorpsfeest

Print

Kaulille

Bocholt - Onder een stralend zonnetje en met veel goesting van de organisatoren werd zaterdag 30 juni het Kauliller dorpsfeest aan gang gelopen. Het resultaat mocht er zijn, het werd een geslaagd feest voor de ganse dorpsgemeenschap.

Ondernemend Kaulille organiseert ieder jaar een aantal activiteiten voor en met de ondernemers van het dorp. Een daarvan is een dorpsfeest in het hartje van het dorp . Het is een mix van lekker eten en drinken, iets spannends voor de kinderen en leuke dingen voor elke leeftijdsgroep. De live muziek van Phil Ooms, Maarten Cox en Noodoplossing maken het feest gewoon af.

Het uitgebreid speeldorp werd gerund door de monitoren van speelpleinwerking Knikkebol. In allerlei standjes lieten de lokalen ondernemers proeven van allerlei lekkers. De schutterij zorgde voor een spelelement voor de iets ouderen. Enkele meezingers brachten er de sfeer in. Wat kan je je nog meer wensen op een zonnige, warme zomeravond, een dorpsfeest onder de toren, met blije mensen een prachtige inzet van vakantie en voor Lieve Theuwissen, een van de organisatoren, een prachtige verjaardagsparty.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio