SBSO De Dageraad wuift haar afstuderenden uit

Print
Kortessem - Donderdag 28 juni reikte SBSO De Dageraad tijdens de jaarlijkse proclamatie 35 attesten en getuigschriften beroepsonderwijs aan haar afgestudeerde leerlingen.

Directeur Carine Driessens feliciteerde de leerlingen en ouders met het behaalde resultaat. “Welbevinden, motivatie en een maatschappelijke meerwaarde bieden, vormen de rode draad doorheen ons aanbod. Wij bereidden jullie voor op een volgende stap in jullie loopbaan.” Leerlingenbegeleidster Dina D’hondt had een persoonlijke boodschap voor elke leerling.
21 leerlingen studeerden af in het 5de leerjaar van het beroepsonderwijs OV3, in de studierichtingen logistiek assistent, grootkeuken, hoeklassen, interieurbouw en bakkerij. Zij kunnen zich nog verder bekwamen via de alternerende beroepsopleiding in de integratiefase van hun opleiding. Voor 14 leerlingen was het een definitief afscheid als leerling: één leerling uit de oASSe-groep OV1 en 14 ABO-leerlingen. Volgend jaar start De Dageraad met oASSe in OV4-onderwijs, voor normaal begaafde leerlingen met autisme of een fysieke beperking en voor hoogbegaafde leerlingen.
Sandra Chand uit Kortessem kreeg de speciale prijs van zedenleer omwille van haar sociale instelling en haar open houding voor diversiteit. Jessy Duwé uit Vorsem kreeg de speciale vermelding van de mooiste schoolcarrière, omwille van zijn uitzonderlijke schoolloopbaan en zijn eindresultaat in het lassen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio