Mode

Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini

Print
Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini

Foto: Marie Jo

Vaak pakken vrouwen de zoektocht naar een juiste zwemoutfit helemaal verkeerd aan. Een tip die voor iedereen geldt: neem altijd een vriendin mee als je een badpak of bikini gaat shoppen. Trek ook eens stijlen aan die je normaal niet zou proberen en vraag je vriendin naar haar favoriete keuze. Hier alvast enkele tips voor als je stevige billen hebt.

1. Pas verschillende maatjes

Net als bij gewone kledij verschilt ook de maat van badkleding tussen merken én landen. Kijk dus niet naar de maat, maar kijk in de spiegel. Neem altijd twee maten mee naar de paskamer zodat je kan beslissen welke het beste zit. Als je een bikini koopt, kan je in heel wat winkels tegenwoordig het broekje en de top los van elkaar kopen. Handig!

2. Kies een broekje met koordjes

Als je voor een bikini gaat, kies dan een broekje uit met touwtjes. Zo kan je hem onderaan precies op je maat afstellen. A-ha!

3. Laat net zoveel mogelijk zien

Vrouwen met volle billen willen deze nogal snel bedekken maar dat is nu nét wat je niet moet doen. Hoe minder stof onderaan, hoe beter. Wie zich hier niet helemaal comfortabel bij voelt, kan ook gaan voor een broekje met contrasterende rand. Hierdoor lijken je billen automatisch dunner zonder al te veel te onthullen.