Berings model provoceert opnieuw: naaktfoto voor Klaagmuur

Print
Berings model provoceert opnieuw: naaktfoto voor Klaagmuur

Foto: Facebook Marisa Papen

Beringen -

Nog geen jaar nadat ze in een Egyptische cel belandde omwille van naaktfoto’s in een oude tempel, figureert Marisa Papen opnieuw in een pikante fotoshoot in het Midden-Oosten. De Beringse schone poseert dit keer in vol ornaat voor de Klaagmuur in Jeruzalem. “Ik wilde de grenzen van religie en politiek nog verder verleggen”, vertelt ze.

De foto’s van Marisa werden genomen door Matthias Lambrecht, en zijn vanaf vandaag te zien in de Frank Rose Gallerij in Knokke. “We hebben een driedaagse roadtrip gemaakt door Israël, van Tel Aviv naar Jeruzalem”, vertelt de Beringse op haar website. “Toevallig werd net toen de Amerikaanse ambassade geopend in Jeruzalem. Israël vierde die dagen de zeventigste verjaardag van de onafhankelijkheid. Terwijl de rest van de stad aan het feesten was, genoot ik van de namiddagzon op een dak boven de stad.”

Marisa beseft dat de foto’s heel wat reacties kunnen teweegbrengen. “Ik weet dat mijn mailbox gevuld zal raken met boze mails en bedreigingen, maar ik open die berichten gewoon niet.”

LEES OOK: Marisa Papen 8 uur in Egyptische cel