Dansclub Clap sluit dansseizoen af

Print
As - Als afsluiting van het dansseizoen organiseerde dansclub Clap vriendjeslessen voor de jeugd, een receptie voor alle vrijwilligers en een lekkere barbecue voor alle volwassen leden.

Zoals elk jaar aan het eind van het dansseizoen, mochten alle dansers hun vriendjes meebrengen op de laatste les, en zo dansten ze samen de zomer in. Ook werd er elk lid weer een verfrissend ijsje voorzien. Op zaterdag 9 juni waren alle helpers dan welkom op de gratis vrijwilligersreceptie. Via deze weg wil de dansclub de mensen achter de schermen nog eens van harte bedanken voor hun belangeloze inzet bij de werking van onze dansclub.

Na de receptie was het tijd voor de jaarlijkse afsluiting van de dansclub met een barbecue en dansavond. Nadat de buikjes gevuld waren, volgde nog een lekker ijsje. Daarna werden de benen losgegooid op leuke zomerhits. Het was weer een geslaagde activiteit!

Dansclub Clap kijkt nu al uit naar een spetterend nieuw seizoen met gratis proeflessen tijdens de eerste week van september. Voor meer info over het hele aanbod van Dansclub Clap kan je terecht op www.dansclub-clap.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio