Celebs

Khloé Kardashian spreekt openlijk over haar problemen met borstvoeding

Print
Khloé Kardashian spreekt openlijk over haar problemen met borstvoeding

Foto: Instagram/Twitter

Realityster Khloé Kardashian heeft op sociale media verteld over dat het niet zo goed wil lukken met borstvoeding: ze maakt niet genoeg melk aan om haar dochtertje te voeden. Ze is trouwens niet de enige die open en bloot spreekt over borstvoedingskwesties: laat het aan model Chrissy Teigen om ook daar erg eerlijk over te zijn.

Khloé Kardashian vertelde in een tweet dat ze niet genoeg melk aanmaakt om dochtertje True voldoende te voeden en dat ze daarom het twee maanden oude kindje aanvullend flesvoeding geeft. "De waarheid is dat ik keer op keer heb geprobeerd om borstvoeding te geven, maar het lijkt niets voor mij te zijn. Nochtans ben ik blij dat ik in staat ben om haar te voeden, zij het wel met behulp van flesvoeding. Borstvoeding geven is iets wat ik echt wou doen, maar nu blijkt dat ik er niet helemaal toe in staat ben."

Een bekentenis die bij heel wat van haar volgers op applaus wordt onthaald. Het geven van borstvoeding is namelijk niet altijd een verhaal van rozengeur en maneschijn. Heel wat vrouwen ondervinden bijvoorbeeld pijn aan de tepel of de borst of maken net te veel of, zoals Khloé dus, te weinig melk aan. "Iedereen schildert een perfect beeld van het geven van borstvoeding. Bedankt om zo eerlijk te zijn", reageerde een van haar fans.

Blauwe aders

En laat eerlijkheid nu ook een van de talenten van Chrissy Teigen zijn. Zij beviel in mei van zoontje Miles Theodore, maar kampt met heel wat kwaaltjes sinds de bevalling. Zo liet ze eerder in een tweet weten dat ze bij de bevalling haar anus heeft gescheurd. Dit keer deelde ze echter een filmpje van de grote, blauwe aders die naar haar borsten vol melk stromen. "Wat is dit? Help", klinkt het. Toch is dat iets waar veel vrouwen mee worden geconfronteerd. "De aders zijn zichtbaar door de huid heen, omdat er veel meer bloed door de borsten vloeit", luidt het bij Kind en Gezin.

 

Niet te missen