Seks & Relaties

De scène die zelfs te fout was voor 'Sex and the City'

Print
De scène die zelfs te fout was voor 'Sex and the City'

Foto: *

In 'Sex and the City', de serie over vier vriendinnen en in New York die dit jaar twintig kaarsjes mag uitblazen, werd geen taboe over seks uit de weg gegaan. Maar één scène zag nooit het daglicht omdat zender HBO het er flink over vond gaan. Producer Darren Star maakte in een interview met Vanity Fair nu pas bekend wat er zich daarin afspeelde.

Nee, er zijn maar weinig thema's over seks die in 'Sex and the City' niet aan bod zijn gekomen. Zo dumpte Samantha ooit een van haar minnaars omdat die te klein geschapen was, werd Carrie eens gevraagd of ze aan plasseks wou doen, zat Miranda met een minnaar die dol was op dirty talk en kampte de man van Charlotte met erectieproblemen. Maar er was blijkbaar één scène die zender HBO toch iets te ver vond gaan en uiteindelijk het scherm niet haalde.

Dat raakte bekend in een interview van Vanity Fair, waarin  producer Darren Star verklapte dat de aflevering 'The Monogamists' uit het eerste seizoen een ander einde moest krijgen. In die episode is Charlotte aan het daten met Michael, die graag orale seks van haar wil.

Pindakaas

"Hij was haar naar beneden aan het duwen zodat ze hem orale seks zou geven, terwijl zijn golden retriever de hele tijd in de buurt is", herinnert Star zich. "In de laatste scène geeft ze hem oorspronkelijk de volle laag omdat hij maar blijft aandringen en stormt ze naar buiten. Even later wandelde ze weer naar binnen en ziet ze dat zijn hond hem aan het pijpen is."

Achteraf gezien vindt Starr dat HBO gelijk had om deze verhaallijn er uit te knippen. "Het is een beetje gruwelijk van ons dat we die scène ooit gedraaid hebben. We hebben op tape dat hij pindakaas op zijn penis smeert. Ik kan nu niet geloven dat we dat toen een goed idee vonden."

 

Niet te missen