FM Goud start in Kinrooi

Print
FM Goud start in Kinrooi

Foto: Michel Vanderfeesten

Kinrooi - Met 54.470 regelmatige luisteraars is FM Goud uitgegroeid tot de regionale radio in de provincie Limburg met de meeste luisteraars. Sinds 1 januari pakt de radiozender uit met een aparte editie voor Noordoost-Limburg. Met sinds afgelopen zaterdag ook een frequentie in Kinrooi.

"We zijn in 2004 bescheiden gestart met FM Goud. Toen met één frequentie in Hechtel-Eksel", begint radiobaas Michel Vanderfeesten. "Ondertussen is het kindje volwassen geworden. We timmeren met twee fulltime krachten, Tom De Groot en ikzelf, en een team van een 25-tal vrijwilligers keihard aan de weg. We maken regionale radio zoals het hoort."

Sinds 1 januari 2018 pakken de radiomakers uit met twee edities. FM Goud Plus legt de focus op Noord-Limburg en FM Goud zet Noordoost-Limburg in alles centraal. "De uitzendingen zijn sinds 1 januari al vanuit Bree te horen op de krachtige frequentie FM 99.3. Maar sinds zaterdag 9 juni is daar ook Kinrooi bijgekomen. We zijn er gestart op FM 107.9. FM Goud brengt leuke radio met liedjes die goed in het oor liggen, vooral uit de jaren 80 en 90. We hebben dagelijks professionele regionale nieuwsbulletins en zijn de spreekbuis van alle verenigingen uit Noordoost-Limburg. Wij maken gratis reclame voor hun activiteiten."

Het mag duidelijk zijn: FM Goud wil ook in Kinrooi en omgeving definitief voet aan de grond krijgen. Daar zullen ook o.a. gerichte Facebook-campagnes en een huis-aan-huisbedeling in heel Kinrooi mee voor zorgen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio