Basisschool 't leer-rijk van Schakkebroek maakt een wereldreis

Print
Basisschool 't leer-rijk van Schakkebroek maakt een wereldreis

Foto: Gerda Bamps

Schakkebroek

Herk-de-Stad - Op zaterdag 2 juni organiseerde basisschool ’t leer-rijk van Schakkebroek haar jaarlijks schoolfeest met als thema ‘Reis rond de wereld’.

De kleuters en leerlingen van 't leer-rijk mochten de vele aanwezigen aangenaam verrassen met verschillende dansjes, die een lach deden verschijnen op ieders gezicht. Het publiek vloog mee naar onbekende hoogten met ’t leer-rijk Airlines om de spannendste avonturen te beleven. Zo konden ze genieten van een optreden in China, Ierland, Frankrijk, VS, Turkije, Zuid-Afrika,… .

Na een daverend applaus was het tijd voor een hapje, een drankje, een ijsje en ontspanning. De kinderen mochten genieten van het vissen, de sjoelbak, kegelen, schminken en glittertattoos enzovoort. Net voor de pauze kreeg de school een koffer voor EHBA (Eerste hulp bij activiteiten) van de ouderraad. Daarin zit allerlei materiaal om te koken, maar ook hebbedingetjes die nodig zijn bij het organiseren van allerlei activiteiten zoals een tang, een hamer, koord, plakband, een verlengkabel, … Daarnaast gaf de ouderraad ook nog een cheque van 2.500 euro. Met dit mooi bedrag gaat de school de koffer verder uitbreiden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio