Man ziet kindje aan metershoog balkon hangen en twijfelt geen seconde

Print

Een man aarzelde geen seconde toen hij een kind zag hangen aan het balkon. Terwijl het jongetje er hulpeloos bungelde en dreigde naar beneden te vallen, beklom de atletische man met een rotvaart het gebouw om het jongetje te redden.

Consternatie in het zeventiende arrondissement van Parijs: zaterdagavond begon op sociale media de video de ronde te doen. Op de beelden is te zien hoe een klein kind (vermoedelijk niet ouder dan drie jaar) aan de balustrade van een balkon hing. Het kindje bungelde op de vierde verdieping en kon zich niet meer omhoog trekken.

Een onbekende passant aarzelde geen seconde en begon het gebouw te beklimmen. Met een rotvaart klom hij naar boven en kon hij de jongen op tijd in veiligheid brengen.

Volgens LCI waren de ouders van het kind niet thuis op het moment van het incident. De lokale politie hebben een onderzoek geopend voor “ouderlijke nalatigheid”. Het kind werd tijdelijk geplaatst; aldus nog BFM TV. Hoe het kind op het balkon is terechtgekomen, is niet duidelijk.