Rode Duivels werken op vrijdag 8 juni open training af in Tubeke

Print
Rode Duivels werken op vrijdag 8 juni open training af in Tubeke

Foto: Photo News

Brussel -

De Rode Duivels werken op vrijdag 8 juni vanaf 17u30 in het nationaal oefencentrum in Tubeke een open training af in hun voorbereiding op het WK in Rusland. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) donderdag bekend.

De enige open training op Belgische bodem wordt ingelast na de oefeninterlands tegen Portugal (2 juni) en Egypte (6 juni), en voor de uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica op maandag 11 juni. Op 13 juni zakt de selectie vervolgens af naar Moskou. Op het WK wachten in groep G Panama (18 juni in Sotsji), Tunesië (23 juni in Moskou) en Engeland (28 juni in Kaliningrad).

Ook in Rusland worden tijdens één training de deuren geopend voor het publiek. Op de eerste training van de Duivels op Russische bodem zijn de fans op donderdag 14 juni (vanaf 16u45) welkom in het Guchkovo sportcentrum in Dedovsk.

Maandagmiddag maakt bondscoach Roberto Martinez alvast zijn 23-koppige WK-selectie en 12 reserven bekend. Dinsdag begint de voorbereiding met een deel van de spelersgroep, vanaf maandag 28 mei start het echte werk met de voltallige groep.