Zie jij wat er aan de hand is met deze zomerse foto van Lesley-Ann Poppe?

Print
Zie jij wat er aan de hand is met deze zomerse foto van Lesley-Ann Poppe?

Foto: Instagram

Tv-persoonlijkheid Lesley-Ann Poppe (39) maakte van het zonnetje gebruik om het gras te maaien. Of tenminste, dat schreef ze toch in een post op haar Instagramprofiel. Maar haar volgers merken al snel één klein detail op dat Poppe over het hoofd zag…

Het lijkt wel of Lesley-Ann een wekelijks taakje zoals gras afrijden aan het combineren is met een heerlijk momentje zonnen. “Omdat het moet. #grasafrijden”, schrijft ze bij de post om haar volgers ervan te overtuigen dat ze de volgende seconden aan het maaien gaat.

Maar dat zal niet lukken, want de grasmachine zit niet eens in het stopcontact. Een oplaadbare accu dan? Nee, hoor, zo klinkt het bij haar volgers. De Bosch Rotak 40 werkt immers niet op batterijen. “Wel straf, een elektrische grasmachine zonder kabel. Anders mocht je direct bij mij passeren”, lacht één van haar volgers.

Pronken

Hoe het ook zij, er wordt duidelijk meer gepronkt met haar lichaam dan met haar kennis van grasmachines. Sinds april heeft Lesley-Ann immers heel hard gewerkt aan haar figuur, nadat ze talloze kilo’s bijkwam door een onregelmatig eetpatroon na haar miskraam. Nu zou ze maar liefst 20 kilogram kwijt zijn.

Omdat het moet #grasafrijden

Een bericht gedeeld door Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) op