© ivh

Had Mike nog tijdens ‘Blind Getrouwd’ een geheime relatie? “Hij heeft iedereen voorgelogen”

Geen koppel voor wie de toekomst er aan de start van ‘Blind Getrouwd’ veelbelovender uitzag dan Mike en Marjolein, maar nu blijkt dat Mike er niet lang na zijn huwelijk al een affaire op na hield. De 23-jarige Joni had contact met hem gezocht op Facebook en werd verliefd op Mike. “Op een gegeven moment zag je hem in ‘Blind getrouwd alleen op reis vertrekken. Wel, toen hadden wij elkaar al enkele keren ontmoet”, vertelt Joni aan Dag Allemaal.

nkdr

Joni V. uit Rotselaar bewaarde alle berichtjes waarin Mike haar de hemel beloofde, maar hun liefdesgeluk was geen lang leven beschoren. “Ik was stapelverliefd op Mike. Tot ik na enkele afspraakjes niets meer van hem hoorde. Hij moest de breuk met Marjolein nog verwerken, was de uitleg.”

Joni zocht na “de eerste of tweede aflevering” contact met Mike, zonder echte bijbedoelingen. “Het was een grapje onder vriendinnen.” Toch begonnen de twee snel te praten, en van het een kwam het ander. Maar na zijn reis naar Spanje was alles plots anders en verbrak hij alle contact. “Tot hij me vorige week een berichtje stuurde, om te melden dat hij stapelverliefd was geworden op Hannah.”

Volgens Joni deed Mike dat niet uit schuldgevoel, maar vooral om erop aan te dringen te zwijgen over hun relatie. “In die mate dat hij me op alle mogelijke manieren berichtjes stuurde. Akelig bijna.”

Daarom doet Joni nu toch haar verhaal aan Dag Allemaal, want “hij heeft iedereen voorgelogen”.

“Ik moest altijd zwijgen over ons, zelfs mijn familie mocht van niets weten. Dat heeft me enorm gekwetst, maar ik deed het. Uit liefde. En ook omdat hij me perfect kon manipuleren. Ik wil niet naar zijn pijpen dansen en voor de rest van mijn leven zwijgen omdat meneer dat liever heeft. Zodat hij verder kan met zijn leven terwijl ik gekwetst achterblijf. Nee, sorry, dat is te veel gevraagd.”

Bij VTM klinkt ondertussen dat het verhaal van Joni niet zou kloppen. “De relatie dateert niet van tijdens de opnames, wel van tijdens de uitzendingen, maanden later. Wat dus geen probleem is aangezien Mike en Marjolein al uit elkaar waren.”