© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Toeternietoe heeft haar Zomerfestival klaar

Toeternietoe ontvangt ook deze zomer tal van artiesten en bands op de binnenkoer van de Blauw Nonnen in de Maastrichterstraat. Het eerste optreden valt gelijk met de Vlaamse Feestdag op 11 juli. Dan gaat Toeternietoe samen met het Feestcomité van de Stad Hasselt het zangevenement Z(w)ing in Hasselt op het Molenpoortplein opvrolijken met de L&M band en Toeternietoe tijdens de pauze.

Chretien Paesen

Vanaf 18 juli zingt en swingt het verder op de vertrouwde locatie met als opener Playtime: twee gedreven muzikanten die een uitgebreid repertoire voor jong en oud brengen.

Op 25 juli beginnen ze met een voorprogramma om 19u met het Sutton Youth Orchestra, gevolgd door oude bekenden: Knappe Koppen.

Woensdag 1 augustus komt Eminens . Ze blijven een vaste waarde met hun vocals en een uitzonderlijke blazerssectie.

Voor 8 augustus programmeerde Toeternietoe Danny Kerkhofs met Dan’s Muziek, nog steeds een gegarandeerde sfeermaker!Op 15 augustus is het de beurt aan We Two . We vernieuwen de kennismaking met deze twee top-muzikanten met Italiaanse roots.

Toeternietoe sluit de Zomerconcerten op woensdag 22 augustus af met om 19u een voorprogramma verzorgd door de Koninklijke Harmonie 'Kunst na Arbeid'. Daarna maakt Festeyn de speelplaats onveilig en breidt, naar eigen zeggen, een fantastisch slot aan de Zomerconcerten van Toeternietoe.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio