U11 Nevok Gruitrode winnen de Limburg Cup

Print

Gruitrode

Meeuwen-Gruitrode - Nadat de U11 van Nevok Gruitrode het kwalificatietornooi gewonnen had in Tongeren, mocht de ploeg de (halve) finale gaan betwisten op de terreinen van De Jeugd Borgloon. Tegenstander in de halve finale was Jong St-Truiden.

Het werd een wedstrijd met mooi voetbal die gewonnen werd met 2-0. De finale wenkte. In de andere halve finale tussen Ham United en RC Hades trok Ham United aan het langste eind. De finale werd dus betwist tussen Ham United en Nevok Gruitrode. Deze wedstrijd kende een evenwichtige eerste helft en aan de rust was het dan ook 1-1. De tweede helft was Gruitrode duidelijk sterker en gevaarlijker. Dat resulteerde dan ook in drie goals op korte tijd. Ham kon nog milderen tot 2-4, maar Gruitrode hield stand. Een knappe en verdiende overwinning van deze getalenteerde groep. Daar was iedereen het over eens. Deze trofee verdient alvast een mooi plaatsje in de kantine van Nevok Gruitrode.

Wil jij ook deel uitmaken van Nevok Gruitrode als speler of trainer? Meld je dan aan bij Marleen Schols via marleen.schols@nevokgruitrode.be of 0474/95.21.28

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio