Celebs

Waarom Jani geen punten meer geeft in 'Shopping Queens'

Print
Waarom Jani geen punten meer geeft in 'Shopping Queens'

Foto: *

Stylist Jani Kazaltzis trapt vanavond de laatste week van het Vijf-programma 'Shopping Queens' op gang, waarin vier vrouwen strijden om de eer van koningin der winkelstraten. Wie wint, hangt 'Komen Eten'-gewijs af van de punten die ze elkaar geven, want Jani heeft in het tweede seizoen geen stem meer in de scores.

Hoewel Jani wel een uitgesproken mening heeft over de outfit van zijn kandidaat-queens, geeft hij op het einde van de week geen punten meer. Dat was in het eerste seizoen anders: toen gaven de kandidaten elkaar punten, maar had Jani op het einde de beslissende stem. Nu ligt de overwinning in de 'welverdiende' punten die de andere meisjes in lippenstift op de spiegel schrijven. En is het dus niet altijd Jani's favoriet die de kroon en het weekendje weg wint.

"Shopping Queens is gebaseerd op een bestaand format en na het vorige seizoen hebben de redactie en Jani samen bekeken of er aanpassigen nodig waren", zegt Barbara Salomon, woordvoerster van Vijf. "Jani zelf vond het vooral belangrijk dat de kandidaten elkaar kunnen overtuigen van hun look. Hij heeft een mening, maar hij vindt dat de mening van de dames de doorslag moet geven. Dat creëert een nieuwe laag voor de kijker, die zich afvraagt wie er wint, maar ook of Jani's mening overeen zal komen met die van de kandidaten."

Die vier kandidates zijn deze week niet alleen bezig met shoppen, maar ook met muziek: metal chic Femke (35) neemt het op tegen fitnesscoach en zangeres Alexandra (29), dj en Tomorrowlandfan Lily (29)  en de extravagante danseres Lana (30). 

 

 

Shopping Queens, van dinsdag tot vrijdag om 20u35 op Vijf

Niet te missen