Dansclub CLAP danst doorheen de seizoenen

Print
As - Tijdens het laatste weekend van april organiseerde dansclub CLAP naar jaarlijkse gewoonte weer een spetterende show. Dit jaar gingen de dansers doorheen alle seizoenen met het thema ‘Right Trough Every Season’.

Tijdens het winterseizoen vielen er echte sneeuwvlokken naar beneden en kwamen de dansers van de groep Street & Videodance 3 (+16-jarigen), Kids Dance 1 (5+6-jarigen), Kids Dance 2 (7- en 8-jarigen) en de Kleuters (3- en 4-jarigen) het podium op om vol enthousiasme dit feeërieke seizoen in te dansen.

Dan was de lente al daar met de Zumba-dames en de dansers van de groepen Street & Video dance 1 (9 t.e.m. 12 jaar) en 2 (13 t.e.m. 15 jaar). Het podium stond vol frisse, kleurrijke bloemen en zo werd er ook gedanst: fleurig en levendig! Al snel kwam de zomer eraan met strandstoelen en parasols. Hier werd gedanst op zwoele zomerse muziek en het publiek kwam al snel in de mood met Pina Colada, veel zon en vakantievooruitzichten.

Maar dan was het najaar alweer daar. De dansers lieten zich inspireren door mooie donkere herfstkleuren, regen en paraplu’s en gezelligheid om al dansend de herfst in te luiden. Tussendoor maakten de stoere jongens en meisjes van de groep Breakdance het podium onveilig met hun meeslepende, coole moves. Ze daagden elkaar zelfs uit in een gewaagde battle. Ook werd er tussen elk seizoen een leuke modeshow gehouden. De dansers kleedden zich op hun mooist voor de catwalk met een echte rode loper. Kortom, het was weer een geslaagde, succesvolle show.

Meer info over alle danscursussen, ook voor volwassenen vind je op www.dansclub-clap.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio