Geslaagde opendeurdag bij Campus Mercurius

Print

Foto: Charlotte Pelckmans

Lommel - Zondagnamiddag zette Campus Mercurius de deuren wijd open voor geïnteresseerden. Ondanks de vele activiteiten die dag in Lommel en mede dankzij het mooie weer, kwamen heel wat bezoekers langs om de school, die volgend jaar X-plus zal heten, en het vernieuwde aanbod te leren kennen.

Tijdens opendeurdag werden vooral de troeven van de vernieuwde school in de kijker gezet. Bezoekers konden een rondleiding volgen waarbij enthousiaste leerkrachten het doel van de vernieuwde aanpak duidelijk maakten en de bezoekers wegwijs maakten in de nieuwe richtingen van X-plus. Daarnaast maakten de bezoekers kennis met de praktijkgerichte ateliers die X-plus vanaf volgend jaar zal aanbieden. Alle leerkrachten van de ateliers stonden paraat om informatie te verschaffen. Daarnaast konden de jongeren op de ateliermarkt hun goodiebag vullen met leuke gadgets.

Ook vond de laatste aandeelhoudersvergadering van ‘Heart Feelings’, de mini-onderneming van 6 handel, plaats en vernamen de aanwezige aandeelhouders of ze winst hadden gemaakt. De sfeer onder de stralende zon zat goed en daar droegen de schoolband en nog twee andere bandjes hun steentje aan bij. Ze zorgden voor leuke muziek op de speelplaats. Daarnaast werd er een kickertornooi georganiseerd, was er een rodeostier én konden de bezoekende kinderen slijm, lavalampen en raketten maken bij de leerkrachten wetenschappen. Ook werden de bezoekers verwend met koekjes en andere lekkernijen die door de leerlingen gemaakt werden. Een geslaagde opendeurdag voor X-plus!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio