© Instagram

Verrassende carrièrewending: Betty van ‘Big Brother’ is nu stewardess

Betty Owczarek, de blondine die in 2000 deelnam aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’, maakt een verrassende carrièresprong. De voormalige slagersvrouw gaat aan de slag als stewardess bij Brussels Airlines.

ehu

Betty Owczarek (41) heeft er al een gevarieerde carrière op zitten. Ze begon als slagersvrouw, maar probeerde het na haar deelname aan ‘Big Brother’ onder andere als naaktmodel, zangeres, cafébazin en bejaardenverzorgster.

Als ‘Biba Binoche’ nam ze in 2004 deel aan de preselecties van Eurosong, maar daar haalde ze de finale niet. In 2008 probeerde ze het opnieuw, als ‘Femme Fatale’ - maar met hetzelfde resultaat. In 2011 was ze nog op VTM te zien in ‘Masterchef’ en in 2013 probeerde ze het als presentatrice van de erotische zender Club 41. Datzelfde jaar haalde ze ook haar bachelordiploma bejaardenverzorging.

Nu neemt de carrière van Owczarek dus alweer een nieuwe wending. Binnenkort gaat ze aan de slag als stewardess bij vliegtuigmaatschappij Brussels Airlines, zo blijkt uit enkele foto’s van collega’s die op Instagram verschenen - en inmiddels weer verwijderd zijn.