Okra en Femma organiseren wijkrestaurant

Print

Lutlommel

Lommel - Op dinsdag 24 april organiseerden Okra en Femma weer een wijkrestaurant in het buurthuis De Hanekap in Lutlommel, in samenwerking met de stad. Het wijkrestaurant biedt niet alleen een gezonde maaltijd aan een betaalbare prijs, het is ook een ontmoetingsplaats waar het makkelijk binnenstappen is voor alle buurtbewoners.

Het wijkrestaurant Lutlommel richt zich daarbij uitdrukkelijk ook op de buurtbewoners om een verbondenheid te creëren en bouwen zo een sociaal netwerk op en de buurtsolidariteit wordt verstevigd. Dit staat voorop bij het wijkrestaurant. Daarnaast zorgen wijkrestaurants ervoor dat nuttige informatie doorstroomt en dat lokale verenigingen en hulp- en dienstverlening toegankelijk worden.

Het wijkrestaurant Lutlommel verzorgt op dinsdag 22 mei weer een maaltijd voor alle buurtbewoners. Om 12 uur kunnen de aanwezigen aan tafel gaan voor een lekker menu: aspergeroomsoep gevolgd door een lekkere rundstong in madeira-saus, groentjes en kroketten. Daarna volgt het dessert: chocomousse. Na afloop kan er nog lekker bijgepraat worden met een kopje koffie. Inkomkaarten te verkrijgen vanaf 1 mei tot twee dagen voor het wijkrestaurant bij apotheek Dams Maarten Lutlommel 69 of bij Jacques Maes Lutlommel 222. De kosten zijn 6,5 euro per persoon.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio