© Canopy & Stars

Zo luxueus kan overnachten in een boomhut zijn

Droomde je als kind van een boomhut in de tuin of had je er eentje en ben je nostalgisch naar die tijd? Dan is een overnachting in The Cheriton Treehouse misschien wel iets voor op je bucket list. Al gaat het niet om kamperen in een krakkemikkig verblijf, wel om glamping.

flb

Een standaard boomhut, nee dat is The Cheriton Treehouse helemaal niet. Het gaat eigenlijk om een luxueuze villa die je kunt afhuren, alleen bevindt die zich hoog in enkele bomen. De boomhut ligt in het Britse Somerset en bestaat uit een keuken, een slaapkamer met dubbel bed van waaruit je volop kunt genieten van de je omringende natuur en een badkamer met een koperen badkuip. Wie dat wil kan zelfs nog twee vrienden meenemen, want in de leefruimte staat ook nog een sofa die je kunt uitklappen.

Wie van de rust wil genieten, is hier in elk geval aan het goede adres. De boomhut ligt namelijk afgezonderd van de bewoonde wereld, op de top van een heuvel. Ideaal dus voor wie eens aan het drukke stadsleven wil ontsnappen. Maar aan al die rust hangt ook een prijskaartje, je betaalt zo'n 80 euro per nacht per persoon voor de boomhut.

Niet te missen