Druk weekend voor de Koninklijke Harmonie van Peer

Print
Druk weekend voor de Koninklijke Harmonie van Peer

Foto: Els Agten

Peer - Het weekend van 21 en 22 april was een druk weekend voor de Koninklijke Harmonie van Peer. Op zaterdagavond organiseerde de vereniging de allereerste 'Een harde noot om te kraken'-quiz en op zondagnamiddag namen het jeugd- en harmonieorkest een talrijk opgekomen publiek mee op een muzikale reis tijdens het jaarconcert 'KHP on the road'.

Zaterdagavond 21 april namen maar liefst 37 ploegen deel aan de eerste KHP-quiz 'Een harde noot om te kraken'. De eigen harmoniezaal werd voor de gelegenheid omgetoverd in een groot quizlokaal. De quiz deed zijn naam alle eer aan, want de vragen waren van een pittig niveau. Uiteindelijk kwam ploeg Plus Mien met 82% als winnaar uit de bus. Enkele bestuursleden en vrijwilligers toverden de harmoniezaal in de vroege uurtjes om van een gezellig quizlokaal naar een echte concertzaal want de volgende dag stond het traditionele jaarconcert op het programma.

Het jeugdorkest onder leiding van. Nina Boonen en het harmonieorkest onder leiding van Kevin Houben namen samen met stewardess/presentatrice Els het massaal opgekomen publiek mee op een veilige muzikale vlucht naar alle uithoeken van de wereld. Solisten Jens, Simon, Evi en Joran gaven extra glans aan het concert. Uiteraard werd er bij de tropische temperaturen ook gedacht aan de bloedsomloop en het vochtgehalte van de toeschouwers. Het jeugd- en harmonieorkest zorgen nog voor de spreekwoordelijke kers op de Limburgse vlaai door samen een slotnummer te brengen.

De Koninklijke Harmonie van Peer heeft er een vermoeid maar deugddoend weekend opzitten en nodigt iedereen uit voor het uitblaasconcert op 01/07/18 aan de harmoniezaal van Peer samen met de Koninklijke Fanfare St-Jozef Kleine-Brogel en Fanfare St-Cecilia Grote-Brogel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio