Voetbalstage KWS Linkhout

Print

Linkhout

Lummen - Tijdens de tweede week van de paasvakantie organiseerde KWS Linkhout een driedaagse voetbalstage voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Maar liefst 90 kinderen namen deel - waaronder 12 meisjes - en zij werden begeleid door 16 enthousiaste trainers. De kinderen werden drie dagen lang, van 10 tot 15 uur, behandeld als een echte voetbalprof. Er werden themagerichte trainingen georganiseerd, met o.a. basistechnieken, balcontrole, afwerken op doel, circuit met bal, balcontrole, schijnbeweging, traptechniek, coördinatie en korte passing op het programma.
Het jeugdbestuur zorgde ervoor dat alles vlot verliep en voorzag de hongerige spelers tijdens de pauzes van een drankje en een gezond tussendoortje. Elke middag verse soep en als afsluiter spaghetti à volonté.
Op vrijdag in de voormiddag namen de kinderen het tegen mekaar op in een penaltycup en de sportieve strijd om het beste spurtwonder, de beste dribbelkoning en jongleerkeizer was superspannend! In de namiddag werd er dan per leeftijdscategorie de Champions League georganiseerd met als thema “Hop, hop, hop, Linkhout aan de top”.
Als afsluiter ontving iedereen een welverdiend diploma.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio