© Liselotte Kerkhof

© Liselotte Kerkhof

thumbnail: null
thumbnail: null

Cursisten stellen keramiekwerkjes voor in Hamont

In het atelier en de galerie van Heleen Dekkers en Piet Kerkhof stellen een vijftigtal cursisten als afsluiting van het cursusjaar 2017-2018 hun uniek en gevarieerd werk tentoon. Op de expositie kan je de creaties van zowel de beginnende als de meer ervaren keramist bewonderen.

Liselotte Kerkhof

Heleen en Piet geven nu reeds ruim 30 jaar cursus. Tijdens de tentoonstelling staan zij graag iedereen te woord die interesse heeft in keramiek en/of graag les wil volgen. De keramieklessen bieden voor elk wat wils. Zo is de cursus geschikt voor de hobbyist die de avond of ochtend creatief en ongedwongen wil doorbrengen. Maar ook de gevorderde keramist komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Door de rijke ervaring van Heleen en Piet is een degelijke professionele begeleiding immers verzekerd.

Is je interesse gewekt? Breng dan zeker een bezoekje aan de galerie. De tentoonstelling is open op zondag 29 april en op vrijdag, zaterdag en zondag 4, 5 en 6 mei, steeds van 14 tot 18 uur. Op andere dagen zijn de galerie en het atelier te bezoeken na telefonische afspraak (+32(0)11621306). De galerie/pottenbakkerij vind je op de Mulk 52 in Hamont.

E-mail: kerkhof.dekkers@hotmail.com, website: www.kerkhof-dekkers.be.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio