Vergeet de bloemenkrans: Kendall Jenner draagt string op festivalweide

Het Amerikaanse topmodel Kendall Jenner ging zaterdag naar het Californische muziekfestival Coachella en droeg een opvallende outfit. Ze drapeerde zich sensueel op het gras in een bikinitop en string, zo toont ze op Instagram.

vwh

“Voor enkele foto’s legde Kendall Jenner zichzelf in een pittige bikini op het gras, waar andere festivalgangers zeker op hebben geplast of hebben overgegeven. Heel cool, heel sexy”, schreef lifestyleblad Cosmopolitan sarcastisch. Ook andere media berichtten over haar schaarse outfit met luipaardprint. “Wie heeft een bloemenkrans nodig als ja ook gewoon een string kunt dragen op de festivalweide”, schrijft entertainmentsite E! News.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verder zijn de reacties onder de Instagramkiekjes overwegend lovend. “Wat een achterwerk, wat een benen”, schrijft een fan. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jenner haar derrière laat zien op Coachella. Vorig jaar plaatste haar boezemvriendin model Hailey Baldwin nog een foto van haar op Instagram Stories. Daarop droeg Kendall ook een string. Een jaar geleden was de look wel nog iets subtieler omdat de ster er een gaasje over droeg.