BV-dochter doet ‘Temptation’ Joshua blozen in ‘Shopping Queens’

Deze week staan de kleerkasten van BV-dochters centraal in ‘Shopping Queens’. Maxine Michiels, dochter van Soulsister-frontman Paul Michiels, is de eerste die aankomt in de televisiestudio. Daar wordt ze verwelkomd door een bekende: Joshua uit ‘Temptation Island’. En ze slaagt erin om de platinablonde man te doen blozen…

vwh

Joshua - voor de gelegenheid in bloot bovenlijf en een schort - biedt een aperitiefje aan. “Mijn vriendinnen moesten eens weten dat ik hier met jou sta”, zegt Maxine. “Je bent sowieso de favoriet”, voegt ze er zonder aarzelen aan toe. Joshua vraagt zich af waarom hij de favoriet is. “Je hebt toch ook een spiegel”, zegt Maxine. De verleider weet niet meteen wat ze daarmee bedoelt. “Joshua, je ziet er heel goed uit”, maakt ze duidelijk aan een inmiddels licht blozende Joshua. “Wat zijn we eigenlijk aan het doen. Is dit een datingprogramma?”, vraag ze zich nog luidop af.

Ook Laura Van Tongelen (dochter van Chris), Maartje Van Neygen (Dochter van Eric) en Jasmine Vermassen (dochter van Jef) krijgen een aperitief én een opdracht. Stylist Jani Kazaltzis wil dat de dames een outfit samenstellen rond één accessoire. Ze krijgen daarvoor drie uur de tijd en 500 euro.

Shopping Queens, van dinsdag tot en met vrijdag om 20 u 35 uur bij Vijf.