© YouTube

Antwerps restaurant pakt uit met stunt: als je gerecht laat tatoeëren, eet je gratis

In het Antwerpse Dim Dining kun je terecht voor Japanse keuken met een Westerse twist en de jonge chef-kok Dimitri Proost zit blijkbaar niet om een stunt verlegen. Zo geeft hij momenteel gratis gerechten weg, maar enkel als je de naam daarvan echt op je lichaam laat zetten. Daarvoor liet hij zijn hele menukaart vertalen naar het Japans.

flb

Volgens Dimitri Proost lopen er heel wat mensen rond met tattoos van Japanse tekens en dat terwijl vaak niemand weet wat er echt staat. Het bracht hem op het idee om gratis tattoos weg te schenken die gekoppeld zijn aan de gerechten op zijn menukaart. Zo kun je in plaats van hoop of liefde in het Japans crispy duck salad, sashimi van zeebaars of kippenoester op je laten zetten.

Wie dat wel ziet zitten, kan zich daarvoor inschrijven via de website van Dim Dining. De jonge chef schenkt alvast tien tattoos weg bij de Antwerpse tattooshop Glorybound. Daarna kunnen de proefkonijnen aan tafel genieten van wat ze zonet op hun lichaam hebben laten tatoeëren. Als het een succes wordt, dan wordt er mogelijk nog een vervolg aan de actie gebreid.

Aangeboden door onze partners

Niet te missen