© IG

Jaloers op haar trui? Beyoncé opent tijdelijke webshop met Coachella-kledij

De Amerikaanse zangeres Beyoncé trad afgelopen nog een keer op tijdens het Californische muziekfestival Coachella. De ingrediënten van het concert (lees: een duet met Jay Z en reünie met Destiny’s Child) waren hetzelfde, de op maat gemaakte Balmain-outfits van Queen B zagen er anders uit.

vwh

De Franse Balmain-couturier Olivier Rousteing heeft twee unieke garderobes voor Beyoncé op Coachella ontworpen. Een week geleden droeg ze onder meer een gele hoodie, een goudkleurige cape en een camouflagejurk. Vorig weekend ging ze voor een zilverkleurig ensemble als ode aan de Egyptische godin Nefertiti en een rode trui met kap. Destiny’s Child ruilde een jurkje met legerprint voor een zilverkleurig model.

© IG

Voor de fans die jaloers zijn op haar kleren is er goed nieuws. Op de site van Beyoncé is een tijdelijke webshop geopend waar betaalbare versies van haar podiumoutfits te koop zijn. Het gaat vooral om lookalikes van de truien die ze droeg. Zo is er een geel en rood exemplaar te koop met het door Balmain-gecreëerde schild erop. Ook shirts en sjaaltjes met een zwarte panter en de naam ‘Beyoncé’ erop zijn verkrijgbaar in de merchandise shopdie over 29 dagen alweer offline gaat. Prijzen schommelen tussen 32,50 euro en 93 euro.

© Beyonce.com

Lees ook: Topontwerper Olivier Rousteing geeft uitleg bij de podiumoutfits van Beyoncé op Coachella

Meer over Beyoncé Knowles

Aangeboden door onze partners

Niet te missen