© Martin Boonen

© Martin Boonen

© Martin Boonen

© Martin Boonen

© Martin Boonen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

OVI en OUT wint derde Reppeler Quiz

Achttien Reppeler ploegen namen het vrijdagavond in het buurthuis tegen elkaar op tijdens de derde quizavond georganiseerd door 'Reppel-Dorp met toekomst'.

Martin Boonen

De werkgroep Reppel - Dorp met toekomst had kosten nog moeite gespaard om een gezellige en ontspannende avond te organiseren. Een grote groep bewoners van Reppel was ingeschreven om zich in de strijd te werpen. Eén doel: winnen. Daarvoor moesten ze zoveel mogelijk punten sprokkelen over tien vragenrondes, drie tafelrondes en de schiftingsvraag.

En het werd een spannende, maar vooral plezante strijd. Iedere ploeg kon ook een joker inzetten en zo hun punten aantal van die ronde verdubbelen. Belangrijk om op het juiste moment de joker in te zetten dus! Een aantal ploegen hadden gegokt om hun joker in te zetten in de laatste ronde met als thema 'Rondje Reppel'. Maar dat was voor velen een tegenvaller. Wat gemakkelijk leek, bleek veel moeilijker te zijn dan gedacht. Helaas!

Na al die moeilijke, grappige en soms vervelend vragen, werd op het einde van de avond het klassement opgemaakt. Spanning alom! En het winnende team was 'Ovi en Out' met 114 punten. De tweede en derde plaats waren voor 'IQ nihil' en 'Lekkers van Beckers'. Proficiat aan de winnende teams. Dank aan het organisatie team en aan alle deelnemers voor de gezellige avond. En, hopelijk blijven er wat centjes over voor de nieuwbouw van de KSA.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio