© Paul Schildermans

Kom Op Tegen Kanker Hamont-Achel zamelt 18.000 euro in

Na afloop van de rommelmarkt en de garageverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker kon de werkgroep van Hamont-Achel maar liefst 18.389 euro schenken aan hun goede doel. De werkgroep ‘Kom op tegen Kanker’ dankt het stadsbestuur van Hamont-Achel, alle sponsors, de deelnemers van de rommelmarkt en de garageverkoop, alle schenkers, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers die zich deze dagen hebben ingezet voor het welslagen van 14 jaar Hamont-Achel Kom op tegen Kanker.

Paul Schildermans

Voor deze editie van de rommelmarkt, die doorging op 21 en 22 april, waren er 150 standhouders ingeschreven, 26 marktkramen en 82 deelnemers voor garageverkoop. "Zondagavond 22 april mochten we tijdens onze slotavond in zaal de Posthoorn het bedrag van 18.389 euro overhandigen aan Yves Braeckman, manager Lokale Werking Kom op tegen Kanker Limburg", klinkt het bij de werkgroep Kom Op Tegen Kanker van Hamont-Achel. "Een welgemeende, Hartelijke Dankjewel aan iederéén!"

Garageverkoop op zaterdag 28 april in Hamont -Achel. Deelnemerslijst te bekomen in de tent jeugdstraat 7, Hamont op zaterdag 28 april van 9.00h tot 16.00h. inl. 0468296066

werkgroep: Hamont – Achel Kom op tegen Kanker

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio