© Isopix

Beyoncé gaat onderuit op podium van Coachella

Vallen en weer opstaan, ook daar excelleert Beyoncé in. Ze ging namelijk op het grote podium van Coachella op haar hoge hakken onderuit en dat samen met haar zus Solange tijdens een danspartijtje met een lift. Daar zijn nu beelden van opgedoken.

flb

Zelf Beyoncé kan al eens een foutje maken, maar als ze iets doet dan doet ze dat altijd in stijl. Tijdens haar tweede doortocht op Coachella liep het tijdens het nummer 'Get Me Bodied’ eventjes fout. Ze ging op haar torenhoge hakken en haar pakje van Balmain pijnlijk onderuit toen ze haar zus Solange wou optillen. In plaats van er een drama van te maken, verwerkten de zusjes de val echter in de choreografie en leken er ook samen flink mee te lachen.

Het was de tweede keer op evenveel weekends dat Beyoncé op Coachella stond. Haar comeback op het podium, na de bevalling van haar tweeling Sir en Rumi, heeft in elk geval een behoorlijke indruk gemaakt. Zelfs al vallend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.