© ISOPIX

Kate Middleton naar het ziekenhuis voor bevalling van derde kind

Kate Middleton, de echtgenote van de Britse prins William, is maandagvoormiddag naar het ziekenhuis gebracht om er te bevallen. Dat meldt het Britse koningshuis op Twitter. De hertogin van Cambridge is zwanger van een derde kindje.

lbo

Kate (36) werd naar het St. Mary’s ziekenhuis gebracht in Londen. Samen met prins William ging ze met de auto van Kensington Palace naar de Lido Wing van het ziekenhuis in wijk Paddington nadat ze haar eerste weeën kreeg. Daar zal ze in een luxesuite verblijven die streng bewaakt wordt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Of het een meisje of een jongen zal zijn, valt nog af te wachten. Volgens de bookmakers maken volgende namen het meeste kans: Mary, Alice, Alexandra, Elizabeth en Victoria voor als het een meisje zou zijn. Arthur, Albert, Frederick, James en Philip indien het een jongen is. Het kind zal vijfde in lijn zijn voor de Britse troon, na prins Charles, prins William, prins George en prinses Charlotte.

De uiteindelijk geboorte zal via een e-mail gemeld een de pers en via een tweet aangekondigd worden op de Twitter-feed van Kensington Palace.

Kate en William hebben al twee kinderen: George (4) en Charlotte (2). De moeder van Kate zou op die twee kinderen passen tijdens de bevalling.

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News