© Limburg.net

Afvalvrij mei: 1 maand, 4 coaches

Presentatrice Frieda Van Wijck, actrice Katrien de Ruysscher, DJ Zohra Aït-Fath en chef-kok Giovani Oosters zijn niet vies van een uitdaging! In mei leiden ze allemaal hun eigen afvalvrije team. Team Verpakking, team Verspilling, team Papier en team Water zetten alles op alles om het verschil te maken in Limburg en Diest.

Limburg.net

Artikel aangeboden door Limburg.net

Ga jij de uitdaging aan? Registreer je dan hier op onze website en voeg je bij één of meerdere coaches. Want waarom zou je kiezen, als je je ook bij meerdere teams kan aansluiten? (Als je bij de eerste 3.000 deelnemers bent, ontvang je zelfs een hip herbruikbaar groentezakje.)

Wie deelneemt aan Afvalvrij mei, wordt getrakteerd op heel wat tips. Je leest ontelbare weetjes op deze site (Wist je dat een bad 150 liter water verbruikt?) maar ook praktisch advies (Shop eens bij een afvalvrije winkel.) voor een afvalvrije maand mei in jouw gemeente.

Maar da’s niet alles, ook via mail en Facebook krijg je massa’s tips! Op Facebook hebben onze coaches zelfs een heuse groep opgericht. Aan enthousiasme géén gebrek. Nog geen lid? Voeg je dan snel bij de groep en oordeel zelf hoe goed Frieda, Katrien, Zohra en Giovani het doen.

Voel je het kriebelen om met je school, je scoutsgroep, je muziekklas of bedrijf deel te nemen? Dat kan! Registreer met één actie de hele bende. En motiveer elkaar in mei.

Frieda, Katrien (Judith uit Thuis), Zohra en Giovani produceren in mei zo weinig mogelijk afval. Jij doet toch ook mee?Schrijf je in op afvalvrijmei.be!