Mode

Anne-Laure maakt indruk in ‘Shopping Queens’: “Voor elke dag een andere outfit”

Print
In de tweede week van ‘Shopping Queens’, het programma waarin stylist Jani Kazaltzis op zoek gaat naar de vrouw die zich het best kan stylen volgens een opgelegd thema, maakt de kijker kennis met Anne-Laure. De blonde vrouw maakt vooral indruk met haar meterslange kleerkast.

“Eigenlijk is de lengte van mijn kleerkasten gelijk aan ‘de 365 kleren van Anne-Laure Masure’. Ik doe elke dag iets anders aan en ik denk dat ik daar zeker in slaag”, zegt ze in haar introductiefilmpje. Jani kan bijna zijn oren en ogen niet geloven. “Heeft die nu voor elke dag een andere outfit? Hoe crazy is dat?” Ook haar medekandidates vinden het behoorlijk indrukwekkend. “Wat gaat zij van mijn dressing vinden”, vraagt een van de deelneemsters zich af.

Verder verklapt Anne-Laure nog dat ze haar schoenen bewaart in de catacomben (lees: de onderste plank) van haar kast en dat ze een kapstokken-fetisj heeft. Ze kan er absoluut niet tegen als haar kleren niet op de corresponderende kapstokken hangen. “Ik zou desnoods terugkeren naar de winkel om te zeggen dat een kapstok bij een bepaalde vest hoort.” Jani denkt er het zijne van. “Als je de kapstokken doet kloppen met je kledij, dan heb je tijd te veel”, zegt hij.

‘Shopping Queens’, elke dinsdag tot en met vrijdag om 20 u 35 bij Vijf.

Niet te missen