Celebs

Ex-manager klaagt Mariah Carey aan “omdat ze altijd naakt rondliep”

Print
Ex-manager klaagt Mariah Carey aan “omdat ze altijd naakt rondliep”

Foto: AFP

Mariah Carey wordt wellicht voor de rechter gesleept door de manager met wie ze van 2014 tot 2017 samenwerkte. Stella Bulochnikov beweert seksueel geïntimideerd te zijn door de zangeres en nog een grote som geld tegoed te hebben. De popdiva zegt zich geen zorgen te maken.

Drie jaar lang werkten Stella Bulochnikov en Mariah Carey samen, van november 2014 tot november 2017. Een periode waar Bulochnikov niet met al te veel voldoening op terugkijkt, zo blijkt uit de rechtszaak die ze dreigt aan te spannen tegen de popdiva.

Bulochnikov beschuldigt de zangeres volgens TMZ van inbreuken tegen meerdere Amerikaanse wetten en contractbreuk. Ze zegt ook dat Carey haar seksueel intimideerde door altijd naakt te zijn in haar nabijheid en zelfs seksuele handelingen te stellen wanneer ze in dezelfde ruimte was.

De gewezen manager beweert ook dat de zangeres verslaafd is aan drugs en de medicatie voor haar bipolaire stoornis niet neemt. Ze heeft nog geen klacht ingediend tegen de zangeres, maar bracht haar wel op de hoogte. Zo hoopt ze dat ze alsnog het geld krijgt dat ze meent te moeten krijgen.

Het huidige management van Carey is niet onder de indruk. “Als de klacht er komt, zullen we ons daar succesvol tegen verdedigen.”

Niet te missen