Domein Bovy in Bolderberg: exploitatie door De Winning

Print

Bolderberg

Heusden-Zolder - Domein Bovy heeft zijn eigen glorie terug na zovele jaren, en wordt nu en in de toekomst geëxploiteerd door De Winning.

De Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt. De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Bij zijn activiteiten en dienstverlening spitst De Winning zich toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie en duurzame horeca. Werken onder het paritair comité horeca geeft ons de mogelijkheid om flexijobbers en studenten in te schakelen.
Over KarWij
Onder de merknaam KarWij brengt De Winning al haar diensten en producten onder die te maken hebben met voeding. KarWij is een bijzonder merk in de voedingssector.
Over Bistro Bovy, de totaal vernieuwde horecazaak
Bistro Bovy is een cvba, een coöperatieve onderneming met sociaal oogmerk. Bistro Bovy staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke en eerlijke producten en in weten wat je eet. Bistro Bovy is niet alleen eerlijk eten maar ook een middel om nog veel meer te realiseren dan enkel lekker en gezond eten.
De vernieuwde speeltuin
De vernieuwers van het domein hebben er voor gezorgd dat de kinderen kunnen gebruik maken van een totaal vernieuwde infrastructuur op dezelfde plaats, kort bij het pleinterras zodat ouders hun kinderen in het oog kunnen houden.
Er waait een goede nieuwe wind over domein Bovy.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio