Mode

Blote-benen-weer: met deze kleuren lijk je nét iets bruiner

Print
Blote-benen-weer: met deze kleuren lijk je nét iets bruiner

Foto: Vero Moda

De zon laat zich eindelijk zien, tijd om je benen te showen! Geen fan van witte melkflessen die je standaard cadeau krijgt na een Belgische winter? Met deze kleuren lijk je nét iets bruiner.

Koele ondertoon

Kleuren kunnen een heel ander effect op je look hebben naargelang je huidtype. Sta jij beter met zilveren sieraden dan met gouden? Dan heb je een koele ondertoon. Deze kleuren geven je een instant bruin kleurtje:

Rood en dieproze

Klassiek rood en dieproze geven jouw huid een summer boost. Eigenlijk kom jij met de hele kleurenfamilie weg, want ook koraaltinten en fuchsia maken jou enkele tintjes bruiner.

Paars en blauw

Van turquoise tot babyblauw, elke tint blauw zorgt voor een (gezonde) zonnebanksessie. Ook paars doet het goed als je een koele ondertoon hebt. Lila is een don’t! Dit is een pastelkleur en verbleekt net je huid. Ook andere pastelkleuren laat je beter links liggen als je het zonnetje in huis wil zijn.

Warme ondertoon

Zijn goudkleurige juwelen meer jouw ding? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon. Deze kleuren do the trick:

Alle tinten geel

Het spreekt voor zich dat de kleur van de zon je ook écht bruiner maakt. Gele tinten, van citroengeel tot warm okergeel, geven je bleke benen een sunkissed glow.

Neutrale aardetinten

Je zou het misschien niet zeggen, maar ook neutrale aardetinten maken je instant bruiner. Camel, bruin, zandkleur, kakigroen of olijfgroen complementeren de warmte van je huid. Tijd om je benen te showen dus!