Mode

Communie, lentefeest of huwelijk? Zo vind je de perfecte outfit

Print
Communie, lentefeest of huwelijk? Zo vind je de perfecte outfit

Foto: Vero Moda

Het is partyseason! Geen idee wat je moet dragen naar al die communies, lentefeesten of huwelijken in je agenda? Met deze tips vind je de perfecte outfit!

Houd het simpel

Geen idee wat te dragen? Less is more! Investeer in een feestelijk basisstuk. Zo kun je het gerust naar verschillende feesten dragen – zonder dat iedereen het merkt én kun je het ook achteraf nog dragen.

Denk aan effen kleuren, niet-glanzende stoffen en eenvoudige modellen – die je helemaal party proof maakt met de juiste accessoires. Toch liever een print? Zorg er dan voor dat de hoofdkleur niet te schreeuwerig is. Een elegant kleedje of eenvoudige jumpsuit als basisstuk is een absolute aanrader! Ga hier eerst naar op zoek, zodat je nadien de perfecte accessoires kunt uitzoeken.

Het juiste tasje maakt je outfit af

Een overvolle schoudertas staat niet bepaald elegant bij je feestoutfit. Kies daarom voor een klein maar praktisch elegant tasje dat je makkelijk over je schouder kan dragen (ideaal om te dansen) of een classy clutch. Tip: metallic of nudetinten passen bij elke kleur. Investering? Check!

Kies de perfecte feestschoenen

Lang rechtstaan of heel de nacht dansen? Kies voor een comfortabel paar stevige hakken om je feestoutfit af te maken, want alleen zo zul je voluit kunnen genieten van het feest. Net zoals voor je clutch kun je kiezen voor een metallic kleur die je gemakkelijk kunt combineren. Of ga voor een nudetint: een open pump in een nudetint is minstens even gemakkelijk om te combineren én verlengt je benen. 

Liever op lage voet? Muiltjes of loafers staan minstens even partyproof!