Mode

6 zomerjurkjes om meteen te dragen

Print
6 zomerjurkjes om meteen te dragen

Foto: Vero Moda

Met deze temperaturen kunnen we stilaan beginnen dromen over een nieuwe zomergarderobe. Van zwierige maxi-jurken tot frisse tuniekjurkjes, deze zomerjurkjes kan je nu al dragen!

Zwierige maxi-jurken

Dé ultieme jurk die summervibes uitstraalt? Een maxi-jurk! Gespot bij de Western-trend, op de rode loper en op het strand: deze jurk mag deze zomer niet ontbreken in je kleerkast. Elegant met een sandaaltje en perfecto of sportief met een paar sneakers en jeansvestje: niets dat je tegenhoudt om je maxi-dress nu al te dragen.

Frisse tuniekjurkjes

Een frisse tuniekjurk is dé vakantiejurk bij uitstek. Maar dat betekent niet dat je het ook niet kunt dragen op de werkvloer! Met een fijn tailleriempje, een sjaal en een paar pumps of sandalen met hak maak je je jurk meteen work proof.

Tip: laat je schouders zien! Off-shoulder jurkjes zijn deze deze zomer niet alleen in de mode, ze zorgen er ook voor dat de aandacht minder naar je heupen gaat en een mooie taille creëert. Win-win!

Jurken in opvallende kleuren

Die eerste zonnestralen doen ons alvast verlangen naar een streepje kleur in onze kleerkast. Wist je dat  jurkjes met felle kleuren je een instant bruin kleurtje geven? Helemaal in deze zomer: kanariegeel, felrood en knallend groen.